Τον τερματισμό των αναγκαστικών μειώσεων ενοικίων και την επίλυση των υφιστάμενων εκκρεμοτήτων της διαδικασίας αποζημίωσης των εκμισθωτών ζήτησε η ΠΟΜΙΔΑ με επιστολή προς την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, ζητώντας παράλληλα την έναρξη διαλόγου με την ηγεσία του υπουργείου και τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων – μισθωτών για τα θέματα αυτά.

Περισσότερα από 8 στα 10 ακίνητα που πωλήθηκαν στην Ελλάδα το περασμένο έτος αφορούσαν διαμερίσματα, μονοκατοικίες ή μεζονέτες και πολύ μικρότερο ποσοστό επαγγελματικά ακίνητα (γραφεία, καταστήματα) και οικόπεδα-αγροτεμάχια, σύμφωνα με έρευνα της RE/MAX.

Αποκτήσαμε ξανά την ιδιότητα Superhost!

Νέες αντικειμενικές αξίες, πρώτη φορά τιμές ζώνης σε ακίνητα 3.500 περιοχών σε όλη τη χώρα, μεγαλύτερος ΕΝΦΙΑ για όσους τακτοποίησαν ημιυπαίθριους ή αυθαίρετους χώρους το 2020, κουρεμένος ΕΝΦΙΑ για όσους είδαν τα εισοδήματά τους να μειώνονται λόγω της πανδημίας, νέοι κανόνες στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης τύπου Airbnb, αλλά και κατάργηση του τελευταίου οχυρού προστασίας της πρώτης κατοικίας με την ενεργοποίηση του πτωχευτικού νόμου συνθέτουν το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για την ανακοίνωση των νέων αντικειμενικών αξιών.

'Αλλο ένα διαμέρισμα που διαχειρίζεται η εταιρεία μας και βρίσκεται στην Ανάβυσσο βραβεύτηκε από την booking.com στα βραβεία Traveller review Awards 2021

Άλλο ένα κτίριο 20 ενοικιαζόμενων δωματίων στο νησί της Κέρκυρας, πέρασε στο χαρτοφυλάκιό της εταιρείας μας, στο μοντέλο "HYBRID" εκμετάλλευσης.

Η αγορά κατοικίας ήταν πάντα μια από τις αγαπημένες επενδύσεις των Ελλήνων. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως η Ελλάδα έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά ιδιοκατοίκησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

'Αλλο ένα διαμέρισμα που διαχειρίζεται η εταιρεία μας και βρίσκεται στην Αθήνα βραβεύτηκε από την booking.com στα βραβεία Traveller review Awards 2021

Copyright © 2021 Maryland Property Services. All Rights Reserved.