• Συμβουλευτικές Υπηρεσίες (χωρίς δέσμευση για τον ιδιοκτήτη ακινήτου), Ανθρώπινο Δυναμικό, Εκπαίδευση

Θα σας βοηθήσουμε να ορίσετε τις σωστές προτεραιότητες και να εστιάσετε στα βήματα που θα δημιουργήσουν μια αποτελεσματική απόδοση επένδυσης με το ακίνητο σας. Με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες μας, σας βοηθούμε να αυξήσετε τα οικονομικά σας αποτελέσματα.

Μια "καλή επένδυση σε ακίνητη περιουσία» μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. O ορισμός της καλής επένδυσης σε ακίνητα είναι: «Μια καλή επένδυση σε ακίνητη περιουσία είτε αυτή αφορά σε προσωπική κατοικία είτε σε ακίνητο που προορίζεται για ενοικίαση , είναι εκείνη η οποία αυξάνει την καθαρή περιουσία του αγοραστή με βάση την απόδοση των επενδυμένων ιδίων κεφαλαίων του σε σχέση με το ποσοστό του κινδύνου που αναλαμβάνει από την ιδιοκτησία».

Η υπηρεσία αυτή αφορά ιδιοκτήτες ακινήτων που είτε μένουν μακριά από το ακίνητο τους είτε είναι κάτοικοι εξωτερικού είτε έχουν ανεπάρκεια χρόνου γενικότερα για να ασχοληθούν με την παρακολούθηση της μίσθωσης.

Η κατηγορία αυτή είναι σχεδόν υβριδική θα λέγαμε αφού δεν είναι ούτε τουριστική εκμετάλλευση, ούτε διαχείριση ακινήτου με κύριο άξονα την είσπραξη ενοικίων.

-Παροχή νομικής συμβουλής και ενημέρωση για κάθε πρόβλημα του ακινήτου απο τους νομικούς μας συμβούλους.

-Νομική εκπροσώπηση του ιδιοκτήτη σε διοικητικές - δικαστικές αρχές.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

Καλέστε μας

Copyright © 2024 Maryland Property Services. All Rights Reserved.