Μπορείς με 0 κεφάλαιο το μήνα να αποκτήσεις οικιακό εξοπλισμό με έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές.
Τώρα με 0 κεφάλαιο μπορείς να αποκτήσεις αυτό που θες, την ώρα που το θες, όπως το θες. To μοναδικό ΠΛΑΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ MARYLAND P.S. ήρθε να σου λύσει τα χέρια. Ποτέ πριν η αποπληρωμή δεν ήταν τόσο εύκολη.


Μάθε πώς το ΠΛΑΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ MARYLAND P.S. μπορεί να σε βοηθήσει:


Τι ακριβώς είναι το ΠΛΑΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ MARYLAND P.S.;
Είναι ένας τρόπος πληρωμής που σου χαρίζει ευκολία προσαρμοσμένη στα μέτρα σου. Μόνο με το ΠΛΑΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ MARYLAND P.S. μπορείς να εξοπλίσεις πλήρως το ακίνητο σου με έπιπλα και ηλεκτρικές συσκευές αποπληρώνοντας το κόστος μέσω των εσόδων του ακινήτου που θα διαχειριστούμε για λογαριασμό σου.

Το ποσό που θα παρακρατείται θα είναι σταθερό κάθε μήνα;
Ναι, στην αστική μίσθωση γιατί το ενοίκιο παραμένει σταθερό μέχρι την λήξη του μισθωτηρίου, όμως στην βραχυχρόνια μίσθωση το ποσό είναι μεταβλητό ανάλογα τις βραχυχρόνιες κρατήσεις.

Πώς εφαρμόζεται;
Εύκολα και γρήγορα. Τώρα μπορείς να διαχειριστείς εύκολα τις ανάγκες εξοπλισμού του ακινήτου σου μέσω του πλάνου χρηματοδότησης Maryland P.S. με μέγιστη διάρκεια σύμβασης διαχείρισης - αποπληρωμής τα πέντε (5) χρόνια.

Ποια είναι η διαδικασία;
Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Εκπρόσωπος της εταιρείας μας καταγράφει τις ανάγκες του ακινήτου και μετά ετοιμάζουμε την οικονομική προσφορά την υπογράφεις ταυτόχρονα με την σύμβαση διαχείρισης του ακινήτου και μετά ξεκινάμε τις αγορές εξοπλισμού. Συνεργαζόμαστε αυστηρά με τα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (ηλεκτρικές συσκευές) και ΙΚΕΑ (έπιπλα).

Ποια είναι η ευελιξία που σου χαρίζει;
Εσύ είσαι αυτός που επιλεγείς την διάρκεια αποπληρωμής του πλάνου χρηματοδότησης αφού μπορείς αν θέλεις να συμπληρώνεις κάθε μήνα τα έσοδα του ακινήτου με δικά σου κεφάλαια σε περίπτωση που θέλεις μειωμένη διάρκεια του πλάνου.

Μπορώ, αν το επιθυμώ, να πληρώσω και παραπάνω από μια δόση το μήνα;
Ναι, το ΠΛΑΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ MARYLAND P.S. σου παρέχει την ευελιξία να πληρώσεις παραπάνω από μια δόση ιδίων κεφαλαίων το μήνα, σε περίπτωση που εσύ το επιθυμείς.

Με ποιον τρόπο μπορώ να πληρώνω τις δόσεις μου;
Οι δόσεις μπορούν να πληρωθούν στα γραφεία μας ή σε οποιοδήποτε τραπεζικό κατάστημα ή μέσω web banking.

Μπορώ να εφαρμόσω το ΠΛΑΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ MARYLAND P.S. σε οποιοδήποτε προϊόν;
Ναι, δεν υπάρχει απολύτως κανένας περιορισμός στο είδος του προϊόντος. Μπορείς να επιλέξεις όποιο εσύ επιθυμείς!

Μπορώ να αγοράσω τον εξοπλισμό μόνος μου για να αποφύγω την προμήθεια διαμεσολάβησης της Maryland PS;
Βεβαίως απλά θα πρέπει να αναλάβετε όλη τη διαδικασία από την αγορά (με δικά μας κεφάλαια) μέχρι τα πράγματα να καταλήξουν εντός του ακινήτου.

Τα μεταφορικά, η συναρμολόγηση επίπλων, η διαρρύθμιση τους και η σύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών (φωτιστικά, φούρνος μαγειρέματος, κλπ.) περιλαμβάνονται στην αγορά εξοπλισμού από την Maryland PS;
Όχι δεν περιλαμβάνεται και κοστολογείται συμπληρωματικά